Pages

Friday, March 5, 2010

:: KHAS UNTUK E.L.I.S ::

ELIS, entry ni untuk ko.

Wei, ko da g tengok ALICE IN WONDERLAND ke belum?

aku kan tengah google sana sini, mencari party yang bertemakan biru putih. Aku nak cari kad ker utk letak kat atas meja ker, nak letak kat goodies bag ker kan. Tapi biasalah, orang putih ni design cun2 kan, cute2, geram aku... tapi tu la masalahnya, komputer aku bukan MAC, yang boleh edit, guna PS pun makan masa lama.

lepas tu, aku pun berblog hop dr satu blog ke satu blog, tetiba jumpa ALICE IN WONDERLAND party theme. siap dia bagi free download ko....

so pn ELIS, agak2 ko nak buat beday party anak ko tahun ni, boleh la gunakan ni sebagai panduan. Siap, dari kad jemputan, envelope, tempat balut cupcake, kotak, peannat bunting A-Z... ko tinggal hantar print ajer...

naper la tak de color theme biru putih.. aduhai.... tukar lan color theme la.. pakai ni senang, da siap semua.

So kepada sesiapa yang berminat boleh la download kat SINI.

jom cuci mata...







1 comment:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku tak tengok lagi ni..buat utk party bday aku lah.hahaha.lalalala