Pages

Friday, March 5, 2010

:: DOOR GIFT ::

note: tq pn elis, boleh sewa yek? mahal tak? wei, nak bg one drop perfume? mahal tu wei... yang murah sikit la...

korangggggg, apa DOOR GIFT yang murah tapi xclusif untuk diberikan pada kawan2 aku. Ada idea tak? selalu perjumpaan budak2 sekolah ni dapat apa yer? beday2 ni tau la gak nak bg apa... ni utk org2 tua ni, x tau la aku nak bg apa.

lagi satu, korang pernah tak nak tanya orang yang jual belon kat pasar2 malam tu, klu suruh dia dtg rumah tiup belon, kena cahrge berapa ha? belon tiup pakai mulut, belon x mo naik atas la, dok kat bawah ajer... kalau pakai helium gas tu, mesti dia dok tegak ajer... baru best...

mengada...






1 comment:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

rasa mcm boleh sewa menatang tuh..

bagi cupcakes :) ekslusif gitu nampak walaupun murah..hehehe

tak pun one drop perfumes letak dalam uncang :)