Pages

Tuesday, March 2, 2010

:: KAMBING GUNA BOTOL AVENT? ::


yessss, u read it right... gilos, last week aku g balik kampung, terkejut beruk tgk inlaws aku bg kambings2 diaorg minum susu guna botol avent... gilos apa... aku tanya la, mana dpt ni? giler apa g beli botol ni, bg susu kat kambing... hahahahah, so diaorg ckp, ada sepupu laki aku ni bagi. Kan kita digalak kan menukar botol susu anak2 kita every 3 months... uuuiiissss... bagus betul sepupu laki aku ni, aku idok la tukar botol tiap2 3 bulan, tp puting tu aku make sure aku tukar la... dasat2... rugi aku tak de camera time tu, klu tak dasyat kambing2 bapak mertua aku... hahahahaha 

so utk next baby, x mo da beli botol avent... apa kelas beli botol avent, botol ni standard kambing inlaws aku jer... hhahahahaha (giler nya statement, sorry yer, aku gurau ajer) .. x de, x de, aku tipu jer, insyallah panjang umur, next baby nak try ni lak, lagi pun alisya da pakai avent. aku kena tukar2 botol budak2 ni, klu tak bapak diaorg ni main belasah ajer botol adik bg kakak, botol kakak bg adik... so klu lain2, senang sikit nak recognise kan... mcm skrg, baik adik baik kakak, diaorg tak suka nak share2 botol. masing2 geli dgn puting botol adik bradik diaorg. mcm kakak pakai botol NUK yg kecik, adik pakai botol NUK yg besar (kat rumah babysitter, adik guna avent), puting botol lain2, so diaorg da kenal botol masing2. klu aku tukar kan pun diaorg tak nak...

newborn set
ambik aura warna biru, mana tau de rezeki anak lelaki
tp dia ada color pink jugak






3 comments:

Rin said...

serius dayah??? kambing pakai avent... ceh... anak akak pun pakai avent ni... ish sama taraf lak dgn kambing... wakakakakakak

Rin said...

serius dayah??? kambing pakai avent... ceh... anak akak pun pakai avent ni... ish sama taraf lak dgn kambing... wakakakakakak

Dania's mummy said...

serius kak, tak tipu... tp x de la dia beli semata2 nak bg kambing... tu melampau nama nya... tu sepupu husband saya bg, sebab every 3 mths dia tukar botol. botol yg lama dia bg inlaws saya sebab memang inlaws saya nak bg kambing susu... heheheehehheh.. alisya pun pakai avent kat rumah babysitter.. kat rumah dia pakai NUk... nasib baik.... hahahahahah