Pages

Tuesday, January 19, 2010

:: LATE BY 7 DAYS ::

Ok, i'm late by 7 days oredy, but this time around, we dicided to take it +vely.... rezeki kan... but so far, i'm not yet testing it. nanti2 la...

we r actually was ready mentally and fizically but not FINANCIALLY. but, we believed each child ada rezeki dia masing2... so insyallah, we will servive till the end.

and i personnally hope it will be success coz, aku budget2, dia kuar bulan 10, and since ai was experienced 2 c-sec b'4, the 3rd time must be c-sec gak. so i can choose the date and hopping for 101010...

till then, wait for my good news!







5 comments:

as a.k.a axa87 said...

wah.. mcm nak mengikut jejak langkah saya ni... tak apa.. relax... jangan tension2 tau.. masuk 2 minggu nanti test la.. Kalau dah tertulis rezeki tu nak datang.. dia datang jugak.. Semoga berjaya!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pregnant ka??


Ini Bukan Key Chain, Ini Pen Drive

Dania's mummy said...

e.l.i.s: belum2, belum check lagi.. tgk la dulu...

as: saya jarang lambat, biasa on time... x per, tgk next week mcm mana

Mazrina said...

pray for the good news then;-) insya allah...

Dania's mummy said...

mazrina: tq2