Pages

Tuesday, January 19, 2010

:: PERSONAL SHOPPER ::


atau singkatan PS...

Aku baru je menjadi PS kepada sorang kwn opis aku ni. Setelah berkali-kali aku memujuk rayu dia untuk membeli, akhirnya, hari ni terkena juga "cucukkan" aku. Hoyei.. hoyei... sebenarnya aku yg suka, tapi dek kerna aku tak cukup duit, duit aku nak guna untuk beli benda lain, maka nya terpaksa la aku "mencucuk" kawan2 seopis yang "beruang" untuk membelinya... Pada aku la, walaupun aku suka benda tu, tapi x mampu nak beli, aku tak kisah share benda tu dgn kwn2 aku... tak de la aku nak simpan sendiri (aku x dpt, ko x dpt). Kalau dia suka, dia boleh ambik, lagi pun dia berduit kan... aku tumpang seronok... dapat tolang arrangekan transaction pun aku da seronok.

Apa yang dia beli? tunggu, nanti da sampai aku khobar2 kan.

btw, nak mintak tolong korang pulak. Saper2 yang ada pergi ikea, tolong check it out kan benda ni.


Hari tu aku tanya salesman tu dia kata next mth (JAN) stock baru akan sampai. aku malas la nak pergi. Kang pergi2, bendanya tak de, aku angkut benda lain lak. Bila confirm benda nya ada, senang aku ambik, terus balik. ooo... kalau boleh nak tambah kain hari tu... seronok2

plz... plz... tq in advance yer...







4 comments:

as a.k.a axa87 said...

dayah.. saya ni dah tak larat sangat nak berjalan2.. kalau tak leh jugak tolong tengok2 kan.. saya pun nak benda ni jugak...ehehehhe

Dania's mummy said...

tak pe la as... x kisah pun...

norlin said...

dayah...kau jangan lupa kak lin kau ni yg jauh di mata ni.... aku pun nak jugak tau... maklumlah akak ni kan kau pegi ramai yg mengikut....

Dania's mummy said...

insyallah kak, insyallah