Pages

Friday, January 22, 2010

:: EDD ::

Aku punya EDD dalam bulan september, and september also is the mth of syawal.. ayoyo... aku nak beranak b'4 ke after hari raya ha? aku belum pun buat 1st visit to the doc, tp da pikir mcm2... aduhai...

klu ikut kira2 aku due dalam 18 sept, mcm tu la, Hari raya pulak 10 & 11 sept. Aku nak beranak bila yer? klu sebelum raya, nanti tak dpt mkn sedap2... lagi pun tak dpt ikut anak2 aku pergi raya. Kalau beranak lepas hari raya, bila ye yg sesuai. Petang raya pertama boleh tak?

hahahahahahaha...









4 comments:

angah iza said...

lepas raya je due...
hehehhe :)

iEfa said...

congratss ;-) nwey i add u dlm ma list :D

Dania's mummy said...

angah iza: laki saya nak date 080910. saya lak, nak 100910. tapi klu nak date 100910 tu kena bersalin petang raya la...

iefa: ok, no prob....

as a.k.a axa87 said...

Dayah... first of all tahniah yer.. memang tercapai la hasrat nak mengandung yer. Tak kisah lah bila EDD nye.. as long baby nanti sihat dan cergas kan.... tahniah again.... saya ni menunggu masa je ni