Pages

Friday, January 22, 2010

:: 101010 ::

sedih.... sedih... i was hoping to delivered on 101010. tapi bila kira due date,
.
.



Tak tau la betul ke idak... yang pasti confirm bulan september... Cun sgt la tu, sok buat beday party tiap2 bulan, DANIA bulan august, ALISYA bulan july, 3rd one, september.

yang penting semua selamat....







9 comments:

Sarah Syazwani said...

ni lg 1 site ko leh tgk http://www.babygendertool.com/ try la..

Dania's mummy said...

ok2, tq... nanti aku check it out

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Me too... Tapi takde rezeki... Mahu mencuba di lain kali... May be 11.11.11... Huhuhu!!! ::.

Dania's mummy said...

tak pe la kan mrs mondok... try next time

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Betul!!! Betul!!! Betul!!! ::.

ibu_uwais_ameenah said...

ngandung ko lagik?? wah, kalah aku!! aku stop dulu kot... lama x bloghopping. x tau plak ko pregnen!!! congratssss

Dania's mummy said...

aku baru tau hari ni da.... xcident.. xcident... x pandai budget... hahahahahaha

oma said...

banyaklah xcident ko tu dik!..hahahahah..humm due tok leh 101010 yek? tak pe...1409 la...baru leh jubli perak ngan Oma-Opa tahun ni....
Tapi kan..tiap kali balik sana mesti ko buyung, x de chance nak shopping giler2..tu ari pun nasib baik ko amik cuti...kalu tak tak ke Alah21 lerr kita..kan kan kan? tu arr ko punya xcident selalu...ehehehehe..

Dania's mummy said...

uda: ooo.... confirm balik la ni? huray.. huray.... x per, bila nak beranak nanti kita decide kemudian... nak beranak b'4 ke after raya yer...