Pages

Tuesday, January 12, 2010

:: AUSSINO WAREHOUSE SALES ::

Last week, is AUSSINO's WAREHOUSE SALES. Last week sbnr nya kitaorg kelam kabut, sebab mengemas pindah opis. Since monday dok pack brg dlm kotak. Tues , proses perpindahan, dengan angkat kotak, angkat partition, peti besi dan segala mak nenek bagai la. Wed pulak, proses mengunpack kotak, pemasangan partition, kemas mengemas kat opis baru lak. Thur baru relax sikit, da start dpt internet line, system, laptop dan buat kerja semula.

Tapi dalam dok sibuk2 tu, thursday tu boleh pulak kak yam bg tau aku ada nya AUSSINO WAREHOUSE SALES. Sebelum ni kan aku da bwk diaorg pergi, tapi masa tu bukan sales, so org x ramai dan pilihan x byk. So kali ni ak paksa diaorg pergi gak, nak bg tgk mcm mana situasinya bila sales. Sales start on thursday, so org tak berapa nak ramai lagi. dalam x berapa nak ramai tu, 1 jam jugak la beratur nak bayar.

Masa tak sales hari tu, x de quilt, x de bedsheet, x de towel, x de conforter set. Tapi bila sales betul, ada quilt, towel, ada bedsheet yg cantik2, ada conforter set, dan mcm2 lagi la. Quilt cover da tentu2 la byk kan.

so mari kita tengok apa yg sempat di ambil.

quilt cover disney utk single (DANIA's)
RM21.90

anak aku sgt xcited

king quilt cover utk mak pak nya RM40.00
dgn bedskirt RM15.00
(bedskirt tu suppose lapik bwh tilam, tapi aku lapik atas tilam buat cadar)

bedsheet norley (queen) RM30.00

bedsheet norley (queen RM30.00)

quilt cover norley (king RM40)

bedsheet norley (single RM20)


Kak yam nya x sempat nak ambik....

ok, stop beli cadar la utk tahun ni... eeee, dalam byk2 benda insyallah semua aku boleh sabar. Tapi bila tgk cadar, aku terus naik sheikh... x leh tahan.... tu pun aku tahan2, klu tidak... lu pikir la sendiri...








6 comments:

Sarah Syazwani said...

sampai biler sales ni?? kwn aku kata dah abis..melepasss

Mazrina said...

minggu lepas tak sempat sebenarnya aku nak gi tengok2 kat aussino tu..adeh, takper next time kalau ada sale lagi, ko shout kat FB k..

Dania's mummy said...

sarah: abih doh.... last week thur-sun

mazrina: ok, next time shout kat fb

as a.k.a axa87 said...

asyik shopping cadar je awak ni... best la.. saya ni dah tak larat nak shopping sangat.. tak larat nak jalan dah... tunggu masa nak meletups dah ni

Harry said...

dayah...betul ker stop beli cadar tahun ni...2010 masih panjang lagi..hehehehe

Dania's mummy said...

en hairi: ala, en hairi ni, benci la....