Pages

Monday, December 28, 2009

:: THEY CAN'T GET ENOUGH OF AUSSINO ::

Hari ni diaorg ajak lagi.. so i am one happy friend to transported them to the warehouse. Warehouse ni bukan dibuka semasa sales besar2an ajer, tapi everyday... x de sales pun dia open for public gak. So aku teman ajer, x beli pun... tapi aku happy to be their SA... heheheheeh

pilih, jgn x pilih

x de org jaga
so sesuka hati je kita bukak

byk giler pilihan

da dpt idaman hati

sila bayar di kaunter

ni la rupa gudang nya



da, sila masuk opis, sambung buat kerja

time utk mengirai2 hasil rembatan


:: sekian ::






5 comments:

as a.k.a axa87 said...

kat mana warehouse aussino ni...

What's luv gotta do ? said...

hehehe dayah, sarung bantal dalam gambar terakhir tu, yang ada polkadot colourful tu,hehehhe i have one too, i am using that in Adelaide, Btw, Aussino memang best kan, the fabric, the design.. kira, tidur extra lena lah kalau guna bedsheet aussino hehehehehehe

Mrs Taj said...

kat mn factory dia ni? so jeles!!! nk jugak pegi...jom akak jd SA sy pulak..

Sarah Syazwani said...

aishhh..rambang mata betul menengoknyer...ni lom p sana lg

Dania's mummy said...

WOW... ramai rupanya peminat AUSSINO ni...

as: warehouse kat seksyen 25, bukit kemuning shah alam. Nak xplain tmpt x pandai la.. cuba cari kat google map

husna: eh, iyer ker? ni kwn dayah punya. betul la husna, AUSSINO ni memang best, and afordable la price dia, (klu kat factory la, kat butik mahal sikit) but its suits the quality kan? warna pun menarik, tertarik memang de bombs la... hehehehehe

Mrs Taj: factory dia kat seksyen 25, bukit kemuning shah alam... anytime dik, akak rela jadi SA kamu... hehehehehe

sarah: go, check it out u'r self... or else, get one set for ur upcoming baby kat butik... arhgggg... gilerrrr... syiokkkkk...