Pages

Tuesday, December 29, 2009

:: PADAN MUKA! ::

Semalam ada org tido luar, padan muka dia! saper suruh tipu aku ckp nak kuar ambik duit, last2 pkl 10.30 mlm x balik2. Sudahnya, aku bawak masuk kunci spare bilik dlm bilik, dan kunci pintu. So x dpt la dia masuk bilik. Again, PADAN MUKA!

Tapi dlm pkl 2 lebih mcm tu, demi menjaga air muka dia kat parents aku, aku suruh dia masuk dlm... Klu tidak, aku biar ajer... geram aku!!!

Next time, pls be honest to ur wife yer... nak g karaoke ker, nak g mkn dgn kwn ke, awek ke sila bercakap jujur, so aku x de sumpah seranah dalam hati atau melepaskan geram kat anak2!

we will see, who will open up their mouth 1st... Mak mogok lapar u'olls... hehehehehe







3 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

teruknye koooo!! tp tula, marah kat laki mesti lepas kat anak2 ek?? mmg dah tersurat gitu tak?? ekekeke...



p/s : tau la board meeting arini. ko nye word verification ni wording dia "board" tau!! =)

Dania's mummy said...

mala: aku try sekawal mungkin la.. tp klu x tahan, plus budak2 buat hal, terlepas la gak kekadang tu kan... tp, cpt2 sedar diri..

oma said...

isk..isk..isk..risaunya aku .....lama dah nak komen..tp cam tak terkeluar jek....ahaks..nieeee p ehal sebenonya nie? ko ajor dia lebih sikiiiiit je ek? but please try not to upload kat puteri2 ber2 tu..sian dia rang nanti....kalu marah2 sangat ko tumbuk je bantal2 tu..lepaskan geram but not to the 2 princess..ok? my ears is always free and ready if you want......