Pages

Friday, November 6, 2009

:: MESIN JAHIT IDAMAN HATI ::

Ai wish, ai wish, kalau aku banyak duit esok (bila ntah nak byk duitnya), aku nak beli la mesin2 idaman hati ni. Mesin2 yang boleh menjahit sulam. Best nya, leh buat sarung bantal anak, buat dress anak2. Best2. Niat baik, mesti dapat nya 1 hari, Insyallah

MESIN SULAMAN
MEMORY CRAFT 350E
harga RM10,000.00!
(boleh buat downpayment keta)


tak dapat yang atas tu, yang bawah ni pun boleh la

MESIN SULAM
JANOME 300E
harga RM5,999.00


tak dapat gak yang dua atas tu,
yang ni ajer la
insyallah mampu

MESIN JAHIT
JANOME 2049
harga RM2,499.00

google image







2 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

kang dpt kuar duit epf, rembat lah! berbaloi-baloi!!

Dania's mummy said...

ntah bila nak dapat nya. ni pun tak confirm2 lagi.