Pages

Thursday, November 5, 2009

:: PRINTING COLOR ::

Korang, aku nak tanya ni. Kat mana boleh kita printing color? Rumah aku tak ada printer. Printer opis pulak B&W ajer. Kalau pergi kedai boleh ke nak printing color? Kedai mana yer yang ada? Boleh print sikit2 tak? Mahal tak sekeping A4 paper tu?

Kat sini banyak printer color, tapi segan la nak mintak diaorg tolong print kan. Sebab barang personal kan. Tolong2, meh bagi tau aku kat mana boleh print.

TQ2







3 comments:

What's luv gotta do ? said...

try kat Boon Yin Kat section 2. kedai dia yang kat shop houses kat section 2 tu ( yg dekat dgn skolah tu and kedai Boon Yin ni facing rumah, kedai dia kecik je sebelah klinik gigi rudi)
sekeping dalam 60 sen kot kalau print colour.. cuba tanya again coz i tak sure, i slalu pi kedai ni dari zaman diploma sampai la sekarang hehehe

Dania's mummy said...

tq husna.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sek 2 tu bersepah leh print :P

cyber cafe pun buleh :P