Pages

Tuesday, November 10, 2009

:: DUP DAP DUP DAP ::



Hati aku sekarang berdegup2 la. perasaan bercampur baur. Susah hati, sedih, semua bercampur2. Yang buat aku gembira adalah melihat keletah anak2, dan menjadi back bone kepada suami aku. Laki aku keje petang hari ni, *sob*sob* sedih. sebab kena layan anak sorang2. Tak per, pukul 9 malam nanti, aku ajak budak2 tido. Hahahahahah, paksa rela kena tido awal.

Aku sebenarnya sangat2 sedih. I wish, ai could share the story here. Tapi tak mo la, cerita dalam kain jangan dihebah2 kan. Malu. heheheheheh







8 comments:

kak aja said...

citer kat emel... astik_97@yahoo.com...kuikukuikui

Dania's mummy said...

hahahahhaha, lawak la akak, siap suruh email tu. YM ajer la kak, buzz saya anytime

Sarah Syazwani said...

sabar byk2 ye...xmola sedey2

ihatesandcastles said...

Ujian dlm kesabaran..layan facebook dlu..klu kna blog lite.facebook ada......

as a.k.a axa87 said...

salam singgah... seronok baca blog awak ni.. terjumpa masa tengah cari pasal home schooling... coz saya pun sedang usaha cari bahan untuk anak.

btw.. banyakkan bersabar.. insyaAllah ada hikmahnya..

What's luv gotta do ? said...

alaaa dayah, kenapa ni? jgn la sedey sedey kay... =(

mamazana said...

citer kat akak jgk...
maripossa69@gmail.com...

akak sudir mendengar... ngeh4x

Dania's mummy said...

terima kasih kwn2...