Pages

Thursday, October 15, 2009

:: YEAH!!! YEAH!!! ::

YAHOO!!!
semua WIDGET da hilang!
padan muka aku!


but i like this template
don't u???

da da, jgn kata x cantik la
da la semua widget da hilang
lg nak kata x cantik








8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

yer laa chantek...ko memang tak copy ker widget tu satu2??

intan aziz said...

cantik laa...mane dapat? hehehe

Dania's mummy said...

e.l.i.s.s.m.i.e: aku x copy pun.. aku jumpa gak tutorial kata jgn bg hilang kan, lps tu aku follow 1/2 way, aku fed-up. then aku save ajer. x per la, aku cari satu2.

intan: dapat kat sini http://www.giselejaquenod.com.ar/blog/2008/01/05/birdies-good-life-free-xml-blogger-template/

ibu_uwais_ameenah said...

cunn!!

Sarah Syazwani said...

caiyuk2..teruskan usaha mencari widget..nerla taukan jumpe lg cantek

Dania's mummy said...

mala: terima kasih

sarah: hahahahaha.. padan muka aku.. nasib baik korang semua suka, lega hati aku.. thanks kwn2 semua

Mazrina said...

Wah, Dayah, cantik la ko nyer langsir baru ni..aku ngah bergiat cergas carik langsir utk umah baru aku..anyway, thanks sebb dh links kan blog aku yek...

Dania's mummy said...

mazrina: tocei2, cari2 jgn x cari. ko google ajer. klu de duit, ko tempah ajer, da tentu2 x sama dgn langsir rumah orang. Baru hari ni aku jumpa blog ko, tu aku terus add tu.