Pages

Thursday, October 15, 2009

:: 71TH CONVOCATION ::


Terima kasih pada yang puji2 langsir baru saya yang percuma ni. Konon malas da nak tukar langsir baru, nak pakai langsir hitam tu ajer, last2 gatal tangan gak nak mencuba, hambik ko, habis semua hilang segala widget2 aku. Padan muka aku. Kepada kwn2 yang tgk link korang x de dlm senarai aku, tinggal2kan la jejak, supaya senang aku nak jejak korang. Sok da dpt byk duit nuffnang, boleh la pakai wordpress dan tempah langsir utk rumah kita ajer, x de la sama2 dgn rumah orang lain.

Ni nak citer pasal convo ni. Aduhai, pagi2 tadi aku da naik hangin. Aku pun 1 hal, da tau convo, x mo dtg awal. Eh! tapi bukan salah aku gak, kwn aku datang pukul 7 pun parking lot da penuh. Da la orang library dtg park tmpt kitaorg (parking lot dia kan buat pasang khemah) lps tu budak law yang belajar je law, tp x mo ikut law pun menyemak parking kat situ. Belum lg plat2 keta yang pelik2 aku nampak. Plate Q la, D la, T la. Sebelum ni semua keta kat situ W dgn B ajer, hari ni mcm2 plate keta ada. Hangin punya pasal, aku g serang pak guard yang jaga jln nak masuk parking kitaorg tu. Awat da nampak budak ramai2 dlm keta, g lps kan masuk jugak?? Geram tau!!!

Convo kali ni x best, sbb x de gerai2 mknan dan gerai2 accessory. Gerai2 yang ada cuma la gerai2 menjual bunga dan untuk ambik gambar ajer. Selain daripada itu, makan minum utk ibu bapa yang free kat depan post opis tu pun x di sediakan. Ini menyebabkan (wah, ayat skima) cafe yang satu tu jam/pack dgn staff, student & mak bapak. Da la x leh nak kuar sebab takut parking hilang, tmpt beli mknan pun jam gak. Bengang betul aku.

Lepas tu, convo kali ni x de salam2 masa ambik scroll. Sebelum ni, bila kita nak ambil scroll tu kan, nama kita akan dipanggil, then kita berdiri depan tu salam dia, ambik scroll. Kali ni TAK ADA. diaorg beratur, then jln terus ambik scroll, x de salam2, x de panggil2 nama. tak syok kan???

perubahan2 yang pelik ni semua disebabkan H1N1 la.








4 comments:

What's luv gotta do ? said...

Alaaa tak bestnya convo kali ni. Nasib baik kita berdua dah konvo dah pada tahun sebelum sebelumnya hehehe ( Boleh tak wat ayat mcm nih.. =p )

Dayah punya office kat unit kewangan berapa? kan banyak kan unit kewangan kan.. hehehe.. kelmarin baru je husna pi Jabatan Pengurusan Sumber Manusia hantar progress report dari Supervisor Uni di sana ke UiTM.

Dania's mummy said...

husna: memang x best pun. Lps tu kan, diaorg kata next2 year, budak2 dip, dekan je yg bagi & kat fakulti ajer. Sian budak dip, parents diaorg yg nak dtg tgk.

Dayah punya office kat zon kew 3, kat bangunan budisiswa tu. dulu dayah jaga student kat zon 16, jaga student tajaan. Lps tu bos x suka, kena tendang kat zon 3 ni. he he he

Asmiza Supar said...

Dayah, sy antara penerima scroll first day dr agong. Mmg damn x best kali ni cuz of, we all kene pakai mask fro n back. No more salam abg Agong! Cheh... mmg x best... lapar tok sah ckp ler...

Apa pun, entry2 sy ada cita kat blog sy... nanti pay a visit ya. Catch u later... =)

Dania's mummy said...

hai asmiza, thanks for drop by. saya balas komen awk akt blog awak je la yer....