Pages

Thursday, October 15, 2009

:: LANGSIR X BERAPA NAK BARU ::


Selepas ditimbang2 kati, akhirnya ini je la yang mampu aku buat... mencari2 langsir baru di internet sampai juling anak mata, akhirnya x ada satu pun yang berkenan di hati.... aduhai....

terima kasih kawan2 sebab bagi tips untuk mengelakkan widget2 dr hilang semasa penukaran langsir baru. Aku x buat pun, x sanggup wei. Tapi website yang husna suggestkan x perlu utk kita save widget2 kita satu2, sebab dia x effect widget tu pun. Cuba la korang try, mana tau ada langsir yang berkenan ker. Ni website dia THECUTEBLOGONTHEBLOCK

Tapi aku jumpa langsir2 yang berkenan di hati. Tapi kena tempah! mahal kot, minah salleh yang buat kan, mesti la mahal. Takat pakai blogspot nak tempah2 langsir, renti kan ajer la. Lain la klu da pakai wordpress ker kan, boleh la tempah2 langsir. Nangis ko aku tgk hasil kerja dia. X caya tgk SINI. Ada gak yang dia bg free langsir, tp aku tgk x berkenan la, lagi pun dia kena save2 widget, x berani aku nak cuba, sekali da cuba, x cun pulak, naya ajer kan? last2 kekalkan la ajer begini, sok da glamor baru tempah langsir yer...

Aku rasa letak banner ni pun da cun ni, nak try buat banner mcm minah tu la... (ye la tu, mcm kreatif sgt). Aku akan try kekalkan alignmet justify ni, tp huruf besor kecik, warna warni tu aku nak buat gak la... x kisah la, blog aku kan, suka aku la nak buat apa... x nak baca sudah! heheheheheeheh









2 comments:

~mamazahra~ said...

kak daya:mane nk dpt banner camneh eyh??

Dania's mummy said...

KAT SINI DIK http://www.giselejaquenod.com.ar/blog/blogger-templates