Pages

Wednesday, October 14, 2009

:: LANGSIR BARU ::

aku pening la tengok blog aku sekarang. Aku nak tukar LANGSIR baru, tapi takut semua widget2 & link2 aku hilang. SIFU, boleh x ajar aku, mcm mana nak tukar LANGSIR baru, tanpa ada efect kat widget dan link sedia ada.







5 comments:

What's luv gotta do ? said...

dayah, kalau nak tukar 'langsir', jgn lupa, copy dulu setiap widget punya html. Husna dulu, copy and paste kat words dulu, jgn lupa labelkan mcm

stats counter
---html...

feedjit
---html

lain lain widget yang dayah ada
copy paste smua kat words, bila dah ada template and design baru, leh masuk kan satu satu balik mcm biasa.
i dunno if there's a simpler way but ni je la cara nya yang i know for now hehehe
rasanya kalau followers tu automatik tak kan terkacau.

i suka design template blog kat sini (link kat bawah tu).. cantik cantik smuanya..dua tiga minggu ni tgh consider gak nak tukar template tapi tgh tak de masa hehehe

http://www.thecutestblogontheblock.com/free/free-backgrounds.html?start=192

selamat mencuba

Sarah Syazwani said...

aku pun sedang bertukar langsir..nampaknyer link2 tu sume akan hilang jugak ler..ni yg pueh dok customize

Dania's mummy said...

thanks husna for the tips.... susah nya.....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

usaha tangga kejayaan..setakat ni, memang ko kena laa copy dulu kat notepad coding2 tu dan masuk balik kat template baru..ko punya tak banyak sangat ni..cuba tengok aku..dah laa ada 2 sidebar..aku memang x kan tukar dah kot ..hehehe

Sarah Syazwani said...

mmg pun dayah mmg itu je caranyer...aku pun buat dok copy paste je la..mmg agak penat dan melecehkan