Pages

Monday, October 26, 2009

:: RUSH KE DENGGI ::



Aku kan, samapi sekrang tak percaya laki aku kena denggi. Iyer ke kena denggi? Sebab hari tu badan alisya pun kena benda yang sama macam dia gak, tapi kenapa alisya da baik? kenapa dia belum baik?
Aku tak rasa dia kena denggi la. Aku rasa dia kena macam campak tu ajer. Kalau betul denggi, kenapa doktor kat klinik pertama yang kitaorang pergi tak suspect denggi? Doktor tu lagi best, dia boleh cakap laki aku alergik kat ubat. Adohai...
tak pe la, bagi chance dia rehat kat hospital je la...





Posted by Picasa

4 comments:

Sarah Syazwani said...

Kene rehat tu..asik keje jek..sekali sekala kene la rehatkan badan

Dania's mummy said...

SARAH: kalau nak rehat, kena rehat jauh2, g pantai ker, g shopping ker kan? baru rehat nama nya tu..

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: May be cam rashes... Tapi denggi pon leh camtu... Hopefully bukan denggi berdarah... *peace ::.

Dania's mummy said...

x de lak tanda2 mcm denggi berdarah. Ada 1 petient katil sebelah tu, dia kena denggi berdarah. Muntah de darah, ber ada darah, ken pun ada darah, batuk pun ada darah. harap2 tak ada la..