Pages

Friday, April 3, 2009

:: GAMBAR KESUKAAN HAMBA ::

mcm lirik lagu lak
lagu saper tu
hail amir yek???
.
.
.
btw, ni gambar kesukaan aku setakat ni
berjaya 'menyenap' (ada ke perkataan ni?)
gambar budak berdua ni
tgh bergelak ketawa

6 comments:

mamazana said...

alahai... ciannya rambut alisya... mummy punya keje la ni!!!

xpe syg, nasib baik la rambut tu leh tumbuh. kalau tidak....

dayah, mtk ijin nak amik printouts centre ye.... nak try kat kak long ni ha.

Dania's mummy said...

kak zana,

macam anak aso jual sayur kan??? kak zana, kak zana g kat fisher price website, kat situ pun byk leh print out... boleh color sambil belajar shape dan kira2, de ABC...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun susah btol nak amik gambar nuha tersenyum :D

Dania's mummy said...

ye la.. sebab de flash... diaorg silau

oma said...

tombamnya cucu aku yang molek nih...kakak dah rongak gigi ke tue?asal menggeliat sakan alica?so sweet yet soooooooo cute!

Dania's mummy said...

oma...

yer, gigi kakak da ronggak.. x cantik da.... mcm mana ntah nak bwk jumpa doktor... mau meraung2 dia.. mana x tembam alisya.. apa kita mkn dia mkn..