Pages

Monday, April 6, 2009

:: MY WEEKEND ::

sabtu lps, aku telah
BERJAYA
mencuba, menjahit
2 jenis bag
.
.
.
.
.
.
.
.
1st one goes tooooo....
:: WRISTLET ::
patern cilok dari SINI
sajer test, senang ke x buat bag ni
ni leh isi duit bila nak g mkn pagi
x kan nak g cafe nak bawak wallet berisi segala kad bagai kan
so isi je la dlm ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2nd one goes tooooo
:: SHOULDER BAG ::
pattern cilok dari SINI
purpose buat bag ni
senang nak g mana2
leh isi pampers, susu, hand towel
x kan nak g kedai dekat2 nak bawak bag berjenama bagai kan??? .
.
.
.
mak aku ckp apa, aku buat bag2 ni?
dia kata
"beli kain g buat bag, bag kat kedai still beli gak"
duhhh... org tua ni...
.
.
.
.
.
btw,
saper nak sponsor aku kain2 comel
mcm yang dijual di ETSY???
nanti aku jahit kan bag percuma utk korang

3 comments:

Harry said...

dayah..
dah terer ye sekarang jahit...
amik upah tak.. raya nak dekat ni..
baju2 kurung n melayu...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nape laa rajin sangat ni..aku sungguh jelez..beg yang atas tu mcm pencil case aku ms sekolah rendah..pakcik aku jahitkan :D

Dania's mummy said...

en hairi: x de la teror.. sajer je cuba2.. tgk org buat mcm seronok ajer... ambik tempahan? x de la.. x confident la nak ambik tempahan.. for ur info, saya x suka jahit baju besar dan saya x pandai jahit baju melayu.. baju kurung, insyallah.. boleh la.. suka jahit baju budak2, nampak comel ajer

e.l.i.s.s.m.i.e: aku tgk org jahit mcm best ajer.. tu sbb aku terkenan nak menjahit gak.. hahahahaha