Pages

Tuesday, February 17, 2009

:: MOOD ::

Aku x tau la nak tulis title aper, aku belasah ajer ni..
aku nak citer, last week, seminggu aku x jumpa TH
klu x, everyday atau every 2 days,
mesti aku kena g jumpa dia
knp aku x jumpa dia?
ingat x, last 2 weeks aku kata aku demam, tp dia paksa gak aku dtg, last2 aku dtg tp x jumpa dia, sbb aku flat sgt, so aku balik rumah balik
oooiiiii....
masa tu dia marah giler diaorg ckp,
hari tu memang hari penting, ada meeting, aku lak x dtg,
so dia memang hangin la dgn aku
so minggu lps aku pun x dtg jumpa dia, dan dia pun x panggil2 aku...
aku nak jumpa dia, tp
T.A.K.U.T
so aku ingat, minggu ni nak jumpa dia la
dan harap2 mood dia baik la, da lupa kan kisah aku x dtg tu
then smlm, bangun pagi, mood nak g kerja tu malas ajer,
sbb nak kena jumpa dia kan,
tp aku gagah kan diri gak la
(perasaan takut tu still ada, sbb tu malas nak dtg kerja)
so aku buat2 berani la, aku call dia ckp nak dtg jumpa dia
alhamdulillah, ok ajer mood dia
then bila aku dtg jumpa dia, dia pun ok,
tp aku masih x berani gurau2 dgn dia
selalu klu aku dtg, aku ckp ajer
"TH, sy nak masuk bilik TH ni, TH bagi ke x bg ke, sy nak masuk gak"
yer, aku main ambush ajer dgn dia... selamba badak aku ajer...
tp aku tgk mood dia gak la kan... klu aku tgk mood dia ok, aku berani la
klu aku tgk mood dia x ok, aku dok angguk2 ajer la bila dia ckp
klu mood dia ok, aku bantah2 gak la kan....
melalut da ni
aku nak citer,
smlm ptg aku balik lambat sbb aku kena ikut DIA g jumpa
BOS BESAR
adalah hal sikit kitaorg g jumpa dia
apa aku nak citer ialah..
ni adalah kali pertama aku tgk dia
KECIK
selalu tu aku tgk dia
BESAR ajer...
paham?
x paham?
saper kenal dia tau la maksud aku...
ok, sekian

4 comments:

I Hate Sandcastles said...

haaa..my favorite post sbb ada citer TH!!!

Dania's mummy said...

aku klu nak citer pasal org tua tu, byk giler... tp aku masih ada rasa takut2, kot2 ada org menyampai kan kat dia, sbb tu aku cover2 sikit

ibu_uwais_ameenah said...

paham.. paham.. citer ko!! :)

Dania's mummy said...

bagus, senang keje aku, x yah la aku nak elobrate lebih2