Pages

Tuesday, February 17, 2009

:: 76 JAWATAN KOSONG ::

saper yang rasa diri mcm da x selamat ajer kat tmpt kerja?
maklumlah, tgh zaman2 gawat ni kan
klu korang rasa nak cari kerja, boleh la bukak laman web kitaorg
tau kan aku keje kat mana?
korang bukak la laman web kitaorg dan godek2 la
ada 76 jawatan kosong untuk diisi
76 jawatan kosong, tp utk 1 jawatan tu dia perlukan lebih drpd seorang...
so, cuba la nasib isi borang
untuk kekosongan kali ni, korang cuma perlu isi online, dan hantar online gak,
x yah isi2 borang mcm aku dulu, kena mintak pengesahan bagai..
sok bila da dpt, baru dtg bwk sijil betul.. (agaknya la)

2 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

aku dh pencen kot nak apply2 keje nih :D

Dania's mummy said...

x per... masih ramai lg yg berebut nak kerja berpencen