Pages

Tuesday, February 17, 2009

:: TESTING ::

E.L.L.I.S.M.I.E

sila tolong aku.. wei, mcm mana nak save benda ni kat folder ke, thumbdrive ker, untuk dihantar for printing? and lagi satu, mcm mana nak buat benda ni letak kat sini satu2 gambar instead of dia letak satu, kita kena tekan play tu? (ko paham ke soalan aku ni?)

"tunjuk ajar ku sifu", (sila nyanyi mcm program mentor tu yer) heheheeheheh


3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Masa ko tengah buat scrap blog tu kan, lepas siap, ko pegi File->EXPORT as JPEG..lepas tu leh laa save kat thumb drive ker mana2 ker..

Dania's mummy said...

i lap u la eliss... kena jumpa belanja kat cafe ni... nanti aku try yek..

Sarah Syazwani said...

tp sebelum nk export tuh..ne publish dlu br leh export...kalu x jgn harapla nk bg ko save as jpeg