Pages

Tuesday, January 13, 2009

:: LC VS MNG ::

wallet lama vs wallet baru
.
.
.
MNG vs LC
.
.
.
since beli LC tahun lps, aku terus pakai x tukar2... walaupun aku sedikit kecewa dgn wallet tu, tp sbb baru, harus la aku pakai gak kan...
.
.
.
kecewa, sbb aku x leh bwk duit byk2, tempat nak masuk kan duit kertas sgt sempit... klu nak cepat masuk kan, memang xboleh...
.
.
.
since nak cuti2 sana, sini, sinu kan, harus la aku menukar wallet supaya senang aku membawa wang.... (hahahahah, byk sgt la tu nak bawak)
.
.
wallet aku de byk la gak, ada 5-6 kot (tp x leh kalah kan korang la, korang lg byk kot kan??? hahahahahah aku nya murah2 ajer, x mcm korang punya), tp pilihan kali ni, wallet MNG, supaya senang aku nak kuar/masukkan duit gitu... heheheheheeheh
.
.
.
wallet MNG yg dibeli masa tgh pregnant kan DANIA.... leh sumbat hp aku yg nipis dlm ni...
wallet LC yang aku sungguh teruja dgn warna nya... klu aku nak jual, ada org nak beli tak?
.
.
.
wallet pun leh jd issue, hover la aku ni...
sorry
sekian,




5 comments:

Nurhayati said...

merah makngah habis kaler LC tu.. cantik2x hihi

banyaknye wallet u have.. kinda sharing with us.. hihi
nak tengokkkkkk :)

Dania's mummy said...

ala yati... malu la... wallet2 ai cap2 ayam ajer... x de la brand2 mcm canggih manggih mcm korang punya.... nanti2 ai tempek2 lg yer... kdg2 rasa malu, sbb nanti org kata, "eleh, wallet mcm ni pun nak buh dlm ni ker"... hehehehehehehe.. sbnrnya da x de modal nak citer... tu yg citer wallet pun jd la

Nurhayati said...

ala.. lantak la org nak kata.. kalau tak suka jgn la baca kan.. org yang dengki tu sebenarnya kurang kasih sayang hahaha..

menda2 collection ni cam leh wat tagg game kan.. :p

uda said...

Jual tak lakunya...tapi kalu "hadiah" pasti laku!!!!

jacker said...

Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all!
aoc power leveling