Pages

Thursday, January 1, 2009

:: DANIA OH DANIA ::

DANIA kan da start tido kat katil sendiri kan... but sometimes we felt mcm nak tido dgn dia.. so kitaorg pun sajer la gatal2 g lompat kat katil dia... boleh dia halau kitaorg, x bg share katil dgn dia.... BERTUAH punya budak
.
.
.
dulu masa DANIA masih tido sekatil dgn kitaorg, senang ajer ajak dia tido... just ckp dgn dia jom masuk bilik tido, dia ok ajer... terus naik katil dan tido... even, selalu sgt aku x perasan bila dia tido, since aku da lenyap dulu... heheheheh....
.
.
.
so bila da tido katil sendiri pun, lg la senang... ajak masuk bilik je, terus dia lompat katil dia...
.
.
.
lg setahun dua, da boleh asingkan bilik, since masa tu pun ALISYA da besar dan da boleh tido katil sendiri kan.. so boleh la diaorg berdua tido sebilik together2...



2 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

kelakar ler plak si dania....
dah dpt katil sendiri...x mau kongsi plak ngan mama & papa yerk...

zana plak....kekadang x leh tido coz' teddy bear bergerak tu tido lain katil kan....hu hu hu...cam tergapai2 jer tangan nie peluk dia...selalu dia peluk zana, zana peluk dia...la nie....hu hu hu...mama dia plak over...padahal batrice relaks jer tido

Dania's mummy said...

zana...

memang, mak yang selalu over... sy pun mcm tu gak.. sometimes tu rindu rasa nak peluk2... mmm... dia rimas... siap ckp..." jgn... jgn.. mummy bomm sana".. aisei... nasib baik sy ada baby 1 lg yg belum tau apa2, leh la cium2 peluk2 lg...

so zana, cepat2 make another one... heheheeheheh