Pages

Saturday, January 3, 2009

:: DANIA & ALISYA ::

Gambar-gambar DANIA masa baru2 lahir kat hospital....

DANIA lahir on 3rd August 2006

friday morning, 8.37 a.m

delivered tru c-sec

delivered at KLINIK BERSALIN RAZIF DAN NORANA (masa ni masih klinik lg, skrg da hospital)


suppose, klinik ni nak pindah bangunan baru on the month of AUGUST 2006 tu..


jangka nya aku akan bersalin kat bangunan baru tu, tp masih ada keje2 final touch yg x siap lg, so diaorg x jd pindah, dan aku bersalin kat bangunan lama tu

masa delivered kan DANIA, aku di bius satu badan

ALISYA suppose to keluar on 3rd august 2008, a day b'4 DANIA turn 2yo...

but, since she can't stand anymore in my womb, dia sibuk nak keluar a week earlier...

i do hope i can deliver on 08.08.08

tp apakan daya, x sempat masuk bulan AUGUST dia da sibuk nak kuar

so, she was delivered on 28th JULY 2008, a week b'4 DANIA turn 2 yo
nevermind, i can still have their party together2

on Monday morning, 9.30 am

tru c-sec also (ai yg request, sbb baru dilated 1cm, x mo tunggu, potong je la doctor) heheheheheeh
but tis time, ai kena bius separuh badan, so ai nampak moment2 dia ditarik keluar...
SUBAHANALLAH....
still at the same klinik/hospital but this time kat bangunan baru...
both my princess was received by the same doctor... DR. MANDULIKA...
.
.
.
actually byk aku dgr citer x baik pasal hospital ni.. tp pd aku, tu semua rezeki masing2, dan pada aku, alhamdulillah, dua2 kali aku beranak, aku puas hati dgn layanan diaorg... (compared to GH klang kan, baik kat sini)
.
.
.
the 3rd one will straight away c-sec... so en suami kena top-up duit dlm bank dulu b'4 we can make another one yer... since the cost for c-sec was 3K and above... and aku mengada2 nak bilik sorang... (bila lg nak manja2 dgn laki kan) aku bwk kulu kilir 9 bulan tau, so memang kena top-up duit sungguh2 la, since kitaorg bukan bergaji besar pun... tp masih ngada2 nak beranak kat private... heheheheeh...


3 comments:

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam perkenalan ...

cute photo nie semua..

i exchange link hope u don't mind

Oma/uda said...

I am the happiest as I was there as both princes were born...lucky me....but so so sorry as both time I was away and can't be by your side...though I had promised you...sowiiii...

Dania's mummy said...

oma/uda,

nevermind, as long as u r here.... bukan senang nak set timing beranak time uda balik m'sia tau... haahahahaah