Pages

Monday, February 8, 2010

:: BUGGY BOARD ::

I nak sangat benda alah ni... Tapi mahal rupa nya... ingat kan RM50.00 ker, boleh la aku beli... ratus2 rupa nya...

Korang tau tak benda ni apa? Benda ni boleh attached kat stroller.. so sorang boleh dok dalam stroller, sorang lg boleh berdiri atas buggy board ni...

sok2 la, klu dpt duit terpijak, aku beli...


ni murah sikit RM199.00
boleh beli kat SINI


yang ni mahal sikit RM299.00
boleh beli kat SINI







2 comments:

mamazana said...

abg wan ada jump stroller yg ada attach benda alah ni. rega nak dekat 1k gak...

senang nak angkut kak long tu.

Anonymous said...

Some may feel squeamish about eating it, but rabbit has a fan base that grows as cooks discover how easy they are to raise — and how good the meat tastes.