Pages

Wednesday, January 27, 2010

:: MASALAH KESIHATAN ::

Sejak kelmarin, aku de masalah kesihatan la... Bila time aku wii wii tu, sakit ajer... sakit, ngilu, semua la... so mlm td laki aku menakutkan aku.. dia kata, ntah2 kena batu karang. Cuak sekejap aku.

Then pagi ni lps breakie, kwn opis aku paksa aku g klinik... (sangat terharu, kwn2 opis aku sgt baik... i lap u olls la..) then check, doc kata, tak de pe2, kenc*** kotor ajer... fuhhh... lega... dia bekal kan ubat, tapi sampai skrg aku tak mkn2 lg... aku memang lemah sikit bab2 nak telan ubat ni...

eh, aku nak tanya, bila waktu sesuai aku nak jumpa doktor buat 1st check anternatal ni yek? hahahaha, aku da lupa la... dulu masa anak mula2, xcited, tau2 jer terus g klinik, jumpa doktor... ni nak masuk anak ke-3, aku macam "mmmm... nanti2 la... da 2 bulan ker kan"... suka2 aku je kan...







7 comments:

Harry said...

dayah...selalunya kalau experience lain dari pregnancy sebelumnya...
dapat anak berlainan jantina

Harry said...

dayah...selalunya kalau experience lain dari pregnancy sebelumnya...
dapat anak berlainan jantina

Dania's mummy said...

ohhh... iyer ker???? wow.... best ni...

as a.k.a axa87 said...

dah 2 bulan kan.. so dah boleh la gi check up.. first check up biasanya dr nak confirmkan mengandung dalam atau luar rahim.. pastu dah boleh la dapat supply folic acid.. dah patut makan dah....

Mazrina said...

minum air masak banyak2 kalau kencing kotor.. kena jaga2 sebab during pregnancy ni la kena jaga... nyway, enjoy ur pregnancy!!!

Dania's mummy said...

as: da boleh yek? mmmm.... ok2... nanti try ckp dgn husband

mazrina: aku x pernah xperience sbln ni... tu yg takut/terkejut sikit ni... bahaya tak?

mamazana said...

dah bole gi dah dayah... yg penting telan acid folic tu dulu..

betul kata hairi. kalau mcm lain skit dr yg lain2 tu, i'allah boy... mcm kak zana nyer xperience... hihihi