Pages

Wednesday, November 18, 2009

:: CHILCARELAND ::


korang! huahuahua *sob*sob (sedih)

korang2, aku jumpa website best *sob*sob (best pun sedih ker?) nama website tu CHILCARELAND.COM, Early Learning Activities for Pre-K & Kindergarten. Kat situ ada free printable activities untuk budak2. Best woooo (utk aku yg tgh meroyan ni). Aku rasa macam aku nak print semua. Seronok! Seronok! (aku yang xcited lebih) .

Tapikan, aku ada masalah. Tadi aku g servey satu kedai foto. Aku tanya dia, boleh tak dia print color kat situ. Dia kata boleh Tapi sekeping A4 dia charge RM2.00. tu belum eliminate. Eliminate pun RM2.00 gak *sob*sob. Nampak mcm tak mahal klu ko nak print setakat sehelai dua. Tapi kalau ko nak print berhelai2? Tapi tengokla, kalau aku menggila besok, akan ku usahakan jugak!

Siapa sudi nak print kan untuk aku dengan harga murah2? Angkat tangan!

Happy browsing mommies!







4 comments:

as a.k.a axa87 said...

salam.. the link yang u bagi missing 'd'.. i dah click.. tapi tak jumpa site tuh... kena letak http://childcareland.com baru ok..

btw..thanks for the info.. i pun tengah minat buat homeschooling ngan anak...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

beli jer laa printer :p

Dania's mummy said...

as: sorry!, nasib baik bg tau, klu tak sian org lain. Saya da betul kan da. Happy browsing!

e.l.i.s.s.m.i.e: mahal la wei, aku nak laserjet!

Mrs Taj said...

sy pulak tgh giler tgk blog akak..ada je benda baru for kids..i like!!!

nk lagiiiiiiiiiii