Pages

Monday, November 2, 2009

:: BLOG TEMPLATE ::

Eh, aku nak tanya korang la, korang ada masalah tak nak view blog  aku? Aku ada masalah la dengan blog template aku ni. Tak rau apa masalahnya, sama ada blog template ni atau pc aku ke yang berat. Asal aku bukak, background blog tu putih ajer. Korang pun sama ker? Macam mana nak betul kan yer?

Aku ada banyak gambar yang boleh dibuat story, but not in mood to type la, masih susah hati lagi. Korang rajin2 la update blog, aku nak baca je korang nya blog ajer.







6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku rasa sebab uitm ni kan dier ada block web yang file sharing kan..yang kebanyakan diguna utk free template..

Sarah Syazwani said...

ler..ada kaler ke?? selama ni mmg aku tgk putih je bground blog ko ni..

Dania's mummy said...

SARAH: ada.. dia color coklat...

e.l.i.s.s.m.i.e: oooooooo........ ni sajer la ni nak suruh aku tukaq template lain ni. awat la, byk no pantang larang nya ni....

mamazana said...

akak tgk ko punya ok jer. tp bila akak bkk blog sendiri, backgroundnya putih je. ko tgk mcm mana pulak?

Dania's mummy said...

akak, sebab akak tgk kat rumah, sebab tu ok ajer. ni yg bukak kat uitm ni yang nampak putih ajer. Akak2 nya blog da tentu la saya tgk color putih ajer kat sini. Sama kes la mcm saya. tp knp akak bukak kat rumah pun color putih yek?

Mrs Taj said...

canteq template akak...