Pages

Friday, October 9, 2009

:: OPEN HOUSE RUMAH KAK ZANA ::

hari ni keje nya mkn ajer
pg td ada open house opis org
then tgh hari g rumah kak zana pulak
kak zana da x dok jakarta lagi
dia blk raya hari tu
terus balik
sebab skrg indon kan
gempa sana sini
dia lak pregnant
.
.
.
ni tuan rumah
sian suami dok jauh2
kak zana pregnant 7 bulan
tp perut kecik ajer
harap2 dpt anak lelaki la
boleh aku dgn kak hajar ambik berkat
kak zana ni kulit muka dia cantik sgt
akak pakai apa kak?
klu murah2 boleh pakai sama
klu mahal2 x mampu la nak beli
ni kak zana yg pregnant ke, aku yg pregnant?
muka aku lg lebar dr kak zana ni

ni kak hajar
yang sedang ketakutan

kak yam & the geng tgh bergosip
kak yam
kak hajar
gambar beramai2 sblm balik




























































































6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

owh..dah balik mesia yer..lama tak dengar citer dier..

kak aja said...

Dayah,, over la tu ckp akak ketakutan.. bukan takut ler... cuak jer... tak suka...tak suka...perangai org berangin ni...

Dania's mummy said...

e.l.i.s.s.m.i.e: dia busy dgn budak2, x sempat nak berblog

kak hajar: cuak yek? so, apa jadi hari tu kak?

mamazana said...

alamak dayah, malunya!!! Anyway, thanks la wat entry pasal makan2 kat umah akak hari tu...

psssttt... mana ada cantiknya. pandai2 je ko ni. actually kamera cun ko tu yg wat muka akak nampak cun.... wakakakaka... kalau tgk face to face, x cantik manapun..... hehehehe...

Dania's mummy said...

kak zana: sebab da tgk dkt2 la, boleh bagi komen cantik
cantik apa kak... akak pakai apa? meh kongsi rahsia kejelitaan sikit...

Dania's mummy said...

kak zana: sebab da tgk dkt2 la, boleh bagi komen cantik
cantik apa kak... akak pakai apa? meh kongsi rahsia kejelitaan sikit...