Pages

Wednesday, September 30, 2009

:: UPDATE ::

smlm aku ye2 dtg opis awal
on FB siap boh status
saper nak tgk gambar steamboat part 2
tgk kat blog
sekali smlm aku sibuk da
x sempat nak upload gambar kat blog
blk ptg smlm
aku tgk laki aku tgh online
aku kacau kejap
upload gambar kat FB
so FB da ada gambar steamboat tu
kat blog je belum update
hari ni pun aku sibuk
somemore, mood x mari lagi
nanti la, bila mood sudah mari
aku upload gambar steamboat kat sini pulak






















3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku tak buleh nak pegi malam tu sebab laki aku sakit mata ..kang tak pepasal jangkit kat anak2 ko lak..sorry erk..lenkali, jgn lupa jemput2 erkk :)

What's luv gotta do ? said...

dayah.. so sorry, i really want to go to your house tp i flu tak baik baik lagi sejak balik malaysia ni. dah tu mata plak kena conjunctivitis. merah berair and bengkak kat sebelah tanda lahir. dah la tanda lahir tu sensitif skit. sakit jiwa betul balik malaysia habis smua sakit keluar ( mcm balas dendam plak coz kat adelaide sihat walafiat je..hehehe)
Ni pun mata dok bengkak lagi but i am on antibiotics.
Musim sakit mata agaknye ye sekarang ni kan?

Dania's mummy said...

husna, x pe la... kwn dayah yg elissmie tu pun husband dia sakit mata, musim la agak nya... x pe la, next time klu de rezeki, dayah buat lg.. nanti maybe husna boleh dtg... bila balik ausie balik? dtg itm, cari la dayah, kat bangunan budisiswa tu