Pages

Monday, August 10, 2009

:: REUNION ::

sekolah lama aku
arrange 1 reunion on
14th Nov 2009
x sabarnya nak pergi
nak jumpa kwn2 lama
senior2 lama
.
.
.
well
aku da tgk schedule en suami
dia last day keje ptg
aisei
susah la mcm ni
boleh pergi dgn budak berdua tu
tp aku pikir, mesti ramai yg dtg
dan parking keta mesti full
so kena park jauh2
tu yg problem tu klu kena park jauh2
nak berjalan bwk budak berdua tu
pengsan aku nak melayan
.
.
.
kena diet ni
nak jumpa kwn2 lama
kang ada yg terperanjat pulak bila
tgk aku da gemuk
x per2....
x lama lg puasa
kira diet la tu.
.
.
.
note: antara alumni sekolah aku ialah LIZA HANIM dan designer SAIFUL BAHRIM. tu yg seangakatan la.. yg x seangakatan ramai gak.. ELLA & the geng pun alumni sekolah tu gak.




























6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dah 4 kali sekolah aku buat reunion..semua aku x pi..huhuhu..sekolah pun dah tutup :)

Dania's mummy said...

sekolah aku baru 1st time kot.. tu yg xcited lebih tu...

Harry said...

wah, sekolah lahirkan artis..

Dania's mummy said...

EN HAIRI: hahahahah.. byk lg sbnr nya... saiful apek, ada penceramah gama kat tv tu.. saper ntah nama dia... lg x ingat da....

Rin said...

dayah... pi ke??? akak tak pi la kot... segan laa nak gi jumpa junior2 or senior2... rindu pulak dekat sekolah lama

Dania's mummy said...

kak rinz: ala kak.. jom la... dtg la... lama x jumpa akak... apa nak segan nya... jom2...