Pages

Tuesday, August 18, 2009

:: MLM ::

saper pernah joint ni?
aku mcm interested je nak joint
dgn return yg tinggi tu kan
tp aku takut x terbuat je aku
de ke org nak dgr ckp aku ni?
lg pun nak beli brg dia tu da la mahal kan
klu aku,
aku interested nak
yang corset tu
nanti boleh ramping2...
syok2...




























4 comments:

Anonymous said...

salam.....

sbnarnya utk join mana2 MLM ni kita kena tgok kemampuan diri kita sendiri....klau rasa dpt bagi komitmen yg tinggi sbbnya apa yg perlu dibuat :-
i- bersedia utk tinggal anak2 especially mlm gi jumpa client and go to class...
ii-muka tak tahu malu meredah semua orang tak kira kawan @ sesiapa saje....
iii-komitmen masa tak kira siang @ mlm....
so you can join it....

sbbnya mmg nampak senang tapi hakikatnya tak sesenang yang kita nampak...pikirla sehabis-habisan....modal nya bukan sedikit ok.....

ini pandangan dr I yg dah pernah join.....and apa yg I dpt putuskan....
"NO MORE MLM"

Dania's mummy said...

Thanks anonymous.. sangat berguna info u... knp x nak kenal kan diri? klu x, boleh kita kenal2... btw, i'll take all the consideration sblm joint... tp bab tinggal kan anak tu, memang saya x sanggup...

ibu_uwais_ameenah said...

dayah, btl ckp anonymous tu, aku refer kakak aku, dia pun join, mlm2 pegi kelas, ish, klu aku, sorry ler...

Anonymous said...

alhamdulillah....join hai o mmg mengubah hidup saya...usaha menjamin kejayaan...usaha luar biasa akan dapat income luar biasa..
usaha luar biasa tue bukannyer susah sangat bezanya selalunya masa kita lepak2 depan tv tue jadikan lepak2 ngan kawan yg berminat nak wat side income...
insyaallah kalau dah rezeki ALLAH nak bagie...kita berusaha akan dapat hasilnya...
kalau nak duduk saja dapat duit itu mmg x dapat la..