Pages

Wednesday, July 8, 2009

:: SEKITAR BTN ::

da selamat kembali
dengan jaya nya
(x tau lg, result belum kuar)
.
.
.
x de saper pun tanya
aku kursus BTN kat mana kan
sian aku
tp aku nak bg tau gak
sajer buat sakit hati org yg dpt jauh2 mcm ellismie ker...
heheheheheehh
aku dapat kat KEM BUMI JATI, Shah Alam
pelik je aku
sbb nya kem ni, bukan la kat shah alam
tp kat Jln Kebun Klang
Masa Shah Alam nak diishtiharkan
sebagai BANDARAYA
kapasiti penduduk x mencukupi syarat
so dia ambik sesetengah kawasan klang ni
sebagai shah alam
sebab tu Jalan Kebun tu salah satu daerah kat shah alam
seksyen 36 x silap
kawasan perumahan aku pun
jatuh under shah alam, seksyen 34
tp klu org tanya aku
aku jawap dok klang ajer
malu nak ngaku dok shah alam
heheheeheheh
.
.
.
sebagaimana yg diketahui umum
(ayat, x ingat)
kat BTN mana boleh guna handphone, atau alat2 telekomunikasi atau ICT kan
tp sempat la aku curi2 ambik gambar sikit
overall, peraturan x la ketat sgt mcm sesetgh tmpt tu
handphone
dia x kutip pun
kita boleh pegang handphone dan guna handphone
kecuali tempat2 larangan la
kat dewan, kat LDK, semasa kursus la normally
guna masa kat bilik la
.
.
.
ni masa nak g LDK ke nak dgr ceramah la
ni kwn baru jumpa/kenal
cikgu sekolah rendah
ajar BM
bawah katil aku, atas katil dia
ni kak Dayang
kaunselor kat UiTM
hari tu masa induksi, sekali dengan dia gak
nasib baik pergi BTN kali ni dia x kena chicken pox
hari tu masa g induksi dia kena chicken pox
kena kuarantin kat bilik masa exam
ni syikin
baru kenal gak
budak UiTM gak
budak ni baru kawin 2 minggu
pengantin baru ni
mood honeymoon lagi
ni time nak jogging 2km
nak tanggal rasanya kepala lutut aku
terkujat2 badan aku kena dera

budak yg tudung pink tu pregnant 5 bulan
masa induksi sekali dgn dia
belah kanan tu budak UiTM gak
kiri tu cikgu
dalam ni, aku la yg paling tua
kiri kanan bujang
sorang lg pregnant anak pertama

ni tgh study nak exam
last day kat sana
lps exam ada kembara masuk ladang kelapa sawit
rugi x bwk kamera masa g kembara tu
klu x, boleh posing2 dlm ladang tu


tu jela yang ada...
yg lain tgh tunggu diaorg upload...































































7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dah selamat yer..dekatnya :D
tu shikin budak psmb tu :P
kak dayang...ku kenal sebab unit aku buat sistem kaunselor utk dorang:D

Zanna_MamaBatrice said...

kenangan kenangan
teringat pergi btn last 2 year...keh keh keh
zana sorang yg dah kawen...so...tetiba jadi anak dara ler plak...ha ha ha..padahal anak dah 1...

Harry said...

ni BTN ker atau kelas posing..hehehe

Dania's mummy said...

sama la kita zana...

Dania's mummy said...

e.l.is.s.m.i.e: dekat kan? sbb tu, walaupun last minute surat sampai, aku pergi jugak.. kang klu tolak, next time offer dpt jauh2, huhuhu, naya ajer... ha, syikin dgn zura tu keje PSMB kan?

en hairi: posong2 mesti mau ada...

mamazana said...

alamak... dayah dah g ke??? Bestnya dpt BTN kat jln kebun!!!! Dekat bangat!

kak zana dah tolak 2 kali. x tahu nak pegi bila pulak ni. dah la tambah lg sorang ni... adussss!!!!

telekung still ada kat kak yam ke? nanti suh kak yam bwk balik ye. nanti kak zana suh adik amik kat umah kak yam ye.

Dania's mummy said...

kak zana: la.. akak x pergi lagi ke BTN? tp akak da confirm kan? x pe, x pe... pergi skrg lg untung, sbb tgh ngandung...

ok, sy da ckp dgn kak yam, ptg ni dia bwk balik