Pages

Thursday, July 2, 2009

:: PACKING2 BTN ::

aku tgh packing2 utk ke BTN ni
sgt kalut ok
last minute
tlg bg tau apa lg yg kurang yer
.
baju putih, kain hitam
4 pasang
1 hari, 1
x yah basuh2
empat2 baju pinjam
kain, 3 pinjam, 1 aku punya
.
tracksuit
2 laki aku punya
2 lagi pinjam
ni semua stock x yah basuh punya
.
telekung, yassin
mlm ni kan mlm jumaat
mana tau de baca2 yassin ker kan
.
towel
face towel
hand towel
.
kain batik/kain basahan
2 cukup la kot
.
anak tudung, tudung putih/hitam
hitam 1, putih 2
.
toileteries
.
cermin mata, contact lens, solutions
.
t-shirt lenggan panjang
4 helai
1 lg tgh jemur
.
t-shirt lengan pendek
2 helai cukup la kot
utk tido
.
pad/pantie liner
standby
.
kasut hitam dgn stokin hitam
kasut, pinjam, stokin beli
sajer bwk 4, mana tau de org nak ker
atau kaki peluh2, busuk ker.. leh la tukar2
kena sumbat tisu kasut tu, longgar sikit
.
kasut sport dgn stokin
kasut pun pinjam
.
notepad, alat tulis
.
.
.
kebanyakkan brg semua brg pinjam
nasib baik ada yg sudi nak meminjamkan
kdg2 sedara mara, beras (read:biras) pun x nak tlg
ada kes di sebalik kasut sukan tu
ingat nak pinjam beras
tp apa kan daya..
x per la...
yg bukan sedar, yang baru kenal
yang bg pinjam
kak.. sy sungguh terharu ni...
terima kasih yer sudi pinjam kan semua brg2 kat atas tu
betul2 terharu..
.
.
ni brg2 yg x sempat ambik gambar
.
bag kain tepi
bag mekap
minyak kapak
stock makanan
duit syiling
camera
undiesss
.
.
.
tolong bg tau lg apa yg kurang
sorry, aku memang kalut sikit...
lagi2 bila kena g last2 minit mcm ni










































































































5 comments:

kak aja said...

selipar jepun

Dania's mummy said...

tq akak... tu la... blm beli lg ni...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku hr tu bawak 2 helai ja baju..memang tak basuh..hihihi..aktiviti yang pakai baju ni dalam kelas jer so tak busuk sangat :D

mamazana said...

gud..gud... bole buat reference bila nak g nanti

Dania's mummy said...

brg pinjam kak...