Pages

Friday, July 31, 2009

:: CSI MIAMI ::

korang tgk tak last season punya episode?
mamat ni kan kena tembak kan?
so this comin 12th august
start season baru tau
looking fwd nak tgk stating episode
mati ke tak mati
x kan mati kot kan?




























7 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

x mo horatio matiiii!!!!

watie said...

salam ziarah... tumpang baca yer :) saya minat giler ngan csi miami hihihi

Dania's mummy said...

mala: tp mcm mati je tau mala.. aku tgk gazzete dia, mcm diaorg buat funeral utk si H ni.... tu x sabar nak tgk tu

watie: tumpang la, saya pun minat tgk semua CSI, tp saya selalu tido awal, so terpaksa tgk back to back on sunday

Sarah Syazwani said...

aku rasa x mati la..mesti dorg bgtau public H ni da mati tp sebenarnya x...ehh..ryan wolfe tu jahat ke?? macam da jadi jahat jek..

Dania's mummy said...

sarah: ha betul2.. masa last episode tu dia dpt message kan? ye la, aku rasa dia ada konspirasi jugak la kan... wah best ni klu buat status kat FB ni...

Nurhayati said...

tak tgk lagi latest season.. tapi tu la.. ada kata H mati.. terkejut gak.. tak best la kalau dia mati.. takde dah mamat pakai specky cekak pinggang poyos itu hihihihi

Dania's mummy said...

yati: new season start 12th august la dear... ha'ah, nanti klu H mati, x de la lg mamat poyo kan.. mcm bagus je dia cekak2 pinggang kan.. nasib baik dapat solve case... klu tak, lg poyo...