Pages

Tuesday, July 28, 2009

:: BAJU UNTUK BIRTHDAY GIRL ::

since aku bz je memanjang
x sempat aku nak buatkan diaorg ni baju
so, instead of beli (beli dress mahal, cikai2 pun RM50.00/pc)
so aku beli t-shirt murah2
and jahit nama diaorg kat t-shirt tu
.
.
.
ni utk ALISYA
ptg smlm blk kerja, aku singgah JUSCO kejap
cari t-shirt
mlm td gak aku siap kan utk dia
sbb nak bwk g rumah babysitter utk dipakai ptg ni
.
.
.
since jarak hari lahir diaorg ni x jauh
(DANIA next week, selasa 4th August)
so aku buat kan la sekali
ala, kang x buat gaduh pulak
utk dia, aku baru siapkan td
nanti mlm aku ambik gambar budak berdua ni
pakai t-shirt baru diaorg tu yer...
heheheheheh...
.
.
.
note: sat2 lagi nak tiup belon pulak la...



































2 comments:

mello said...

What a cute present! :D Happy birthday to your princesses ♥

Dania's mummy said...

thanks mello