Pages

Monday, July 13, 2009

:: ALISYA ::

budak kecik ni...

akan berumur 1 tahun...

lagi 2 minggu
(28.07.09)

masih belum boleh jalan lagi...
penakut...

tapi berdiri lepas tangan da lama da
da boleh tepuk2 tgn sambil berdiri
[note: nenek (MIL) ckp, pipi mcm kena cucuk BOTOX]

sangat suka makan dan membebel

sempena dia nak mencecah umur setahun ni
aku ada impian
(chewah...)
aku nak dapatkan berat asal sebelum kawin
hahahahahahah
sila gelak2....
.
.
.
berat sblm kawin ialah
45 KG
berat skrg ialah
47 KG
.
.
.
2 more KG babe... in 2 weeks time...
boleh ker?
will be reveal later...







































































7 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Insya-Allah boleh tu... Saya plak dok menambah berat badan... Hehehe!!! Drpd 42 kg ke 45 kg ++ ::.

Dania's mummy said...

Mr & Mrs MonDok: ala... masih ringgan lg tu....

Sarah Syazwani said...

tomeiinyer alisya..wahh sungguh ringan skrg aku da rs aku da gemoks...apa tips ko telah menjadi begitu kurus

Nurhayati said...

alalalal comelnye Alisya.. nak setahun dah yer.. blom leh jalan lagi takpe.. insyaAllah jalan la tu..kang dah jalan tak larat nak kejar.. ;)
Zara ngam2 setahun bole jalan =)

Dania's mummy said...

sarah: x de maknanya... tang mana ntah yg ringan.. aku tgk cermin, gemuk gak muka aku rasa...

yati: skrg pun da x larat nak layan, esok klu da pandai jln, mummy dia x boleh duduk diam la, nak kena ikut belakang dia ajer...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha pun penakot yang amat..tp berdiri lepas tangan tu dah bleh laa, kurang level of confident jer lagikk nk menapak..hehe
p/s;aku makin dipam2 :(

Dania's mummy said...

e.l.i.s.s.m.i.e: x per... tu tanda hati senang.. dont worry.. yg penting laki sayang... heheheheeh