Pages

Tuesday, June 16, 2009

:: HAPPY BIRTHDAY ::

untuk Ariena & Almas
gambar cilok dari blog mama dia
.
.
.
sorry kak hajar,
x dapat dtg
da plan nak dtg
sekali en suami sampai rumah pkl 5.30
nak siap2, pkl berapa nak tolak dr rumah
nanti nak maghrib kat mana?
mmmm...
last2 x jadi pergi
adei, frust tau
gigih siang tu siap kan hadiah diaorg
heheheheheh
.
.
.
utk Ariena dgn almas
main share2 yer,
jgn gadoh2 mcm dania & alisya
sorry la
kain baru x de lagi
kain ni je yg masih ada
so buat pakai kain ni je la
x per yek???


special & limited edition
knp sepecial edition?
sebab ini hasil pertama
menggunakan butang2 comel yg aku beli
(ooo, etry butang baru belum kuar kan?, nanti2)
knp limited edition?
sebab dlm byk2 butang yang aku beli,
butang gambar bas ni cuma ada satu ajer...
sajer da siap2 transfer color tu dlm ni
sbb klu x, nanti korang x nak guna hasil makcik ni
so makcik da buang da kotak pensil tu...
heheheheheh
utk oil pastel tu
mula2 aku da buat bekas nya
tp x jd sgt
lps tu konon2 da nak pergi sgt kan,
takut x sempat
so aku x buat la bekas nya
.
.
.
sekali da beriyer2 nak pergi
tunggu2 bapak budak2 ni balik
x balik2
geram betul
dania da beriyer tanya
"kita nak g beday to u yer mummy?"
sian anak aku...













































































3 comments:

azha4ever said...

cunnya b'day gifts arienah & almas.. syahdu, terharu mama dia baca entry ni.... mestila arienah suka very the much kaler tu.. tak pe la dayah..kita hanya merancang, tu pun thanx a lot to u susah payah memberi idea kat akak yg tak penah ada xperience buat kenduri kendara ni... insyaallah ada rezeki coming2 next year la ya. Entry ni pun ala2 meriahkan suasana b'day party gak.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..cutenya bas tu :D kreatif laa ko ni..

Dania's mummy said...

KAK HAJAR: ala, biasa2 ajer tu kak hajar, x de nya cun pun...klu de apa2, meh la kongsi2 idea.. kdg2 dua kepala ni lbh baik dr 1 kepala.. saya suka bab2 mcm ni.. x de hal... nanti hadiah saya pass kat akak yer.. belum masuk opis lagi ni.. rabu baru masuk opis...

elissmie: x de nya creative, cilok idea dan tutorial org ajer... hehehehe