Pages

Sunday, June 7, 2009

:: HAPPY BIRTHDAY ::

LYANA
.
.
.
lyana ni sepupu aku nya anak
since aku dapat jemputan
ke doa selamat nya lambat
aku x sempat nak shopping hadiah utk lyana
kebetulan aku tgh online dgn makcik aku
so aku come out with this idea...
.
.
.
so ini la hasilnya
bag yang sama aku buat utk dania
kali ni aku jahit nama lyana pulak
x sempat nak hias2 lain,
aku nak boh bunga.. tp x sempat la..
en suami keje ptg, so aku kena handle budak berdua ni sorang2...
x sempat



aku buat kan tmpt letak color sekali
cubaan kali ke-2
sangat puas hati dgn hasil kali ke-2 ni
kemas dari yang pertama

utk dania aku letak reben
susah nak ikat
ni aku letak getah dgn butang
senang la utk budak2
12 tmpt utk letak pencil color
dania punya pensel color, besar2
aku ingat nak beli kan utk lyana
color pensel yg gabak2 tu
tp sbb aku x keluar jauh
so x jumpa la color pensel yg gabak tu kat kedai biasa
so aku beli color pensel yg biasa
tp 24 btg punya

aku rasa kejap jugak la aku buat ni
walaupun di kacau oleh budak berdua tu
tp consider kejap gak la
dgn diselang selikan dgn aku masak, jahit
layan anak
masih consider kejap gak jahit benda ni...
color pensel yg sagt2 murah
24 btg dgn harga
.
.
.
















































































































7 comments:

uda said...

sooooooooooooo cute laaa...it's a very special birthday gift!!!

azha4ever said...

Dayah.... akak nak jmpt dtg b'day arienah, almas, 13hb ni kat umah akak ya...

Dania's mummy said...

13hb yer??? mmm... husband saya keje pagi la..rumah akak senang x nak cari? isnyallah la.. bg map yer...

Eazyshop2u said...

Nice gift!! Happy Birthday to Lyana...

New stock arrived!! (4 June) POLO, PUMPKIN PATCH, OSH KOSH, BLUEBERRY & MOTHERCARE...Grab yours while stock last!! http://eazyshop2u.blogspot.com/

Me, Mrs Taj said...

amik tempahan x? klu tak keberatan email me leh? blh borak panjang..isk

mrs_taj8@yahoo.com

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Huhuhu!!! Syioknyer... Handmade... 1 dalam seribu... Congrats!!! Teringin gak nak belajar... ::.

Dania's mummy said...

hai Mr & Mrs Mondok...tq, meh la blajar sama2