Pages

Tuesday, May 26, 2009

:: ENTRY UNTUK KAK LIN ::

ambik ko tajukkk....
hahahahahaha...
kak lin adalah pembaca senyap aku
tp nanti lps2 baca
dia call aku
"wei.. buat kan akak ni, buat kan akak tu"
.
.
.
.
since opis aku dgn kak lin jauh
meh aku buat entry ni utk dia...
.
.
.
utk kak lin dan pembaca2 yang lain
meh aku nak bg tau
aku belajar buat sepit rambut, bag, masak
semua dari internet..
korang guna ajer MR GOOGLE atau MR YAHOO SEARCH tu....
tp since kak lin buta IT (ampun kak lin)
meh la aku tolong tempek2
link2 yang berkaitan
.
.
.
.
.
hari tu aku beli kain felt tu kat SINI
klu korang x mo beli dgn dia
cuba korang GOOGLE mana lagi boleh beli
.
.
.
.
then
ni link mcm mana nak buat sepit tu yer..
"KAK LIN, CLIK LINK2 NI SEMUA..
STUDY, THEN TRY BUAT YER
SAYA NAK AJAR KAK LIN, SUSAH LA DLM TEPON
NANTI X PAHAM, TANYA SAYA YER...
MALAS NAK DTG SANA, NANTI TH NAMPAK"
.
.
.
.
.
.
.
(klu belum ada kain felt, mungkin leh guna reben mcm ni)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(klu susah2 sgt, atau malas nak buat sendiri, beli je kat sini)
.
.
tu je la kot...
yang lain GOOGLE sendiri la..
"KAK LIN, MEMBANTU X INFO SAYA NI?"
heheheheheheheh...






















1 comment:

mamazana said...

wah... ini sudah bagus... bila2 senang bole tgk ni..

ish... kak lin, bertuah kak lin ni tau. sidayah siap wat entry special utk kak lin lagi... huhuhu...