Pages

Monday, May 18, 2009

:: 1ST TAG IN 2009 ::


Peraturan untuk menerima award ini ialah:
1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
Got from YATI (hey, how come u know im ur silent reader ha??? btw, i memang silent reader u pun... malas je nak tinggal kan jejak.. heheheheh)
ayoyoyo.... anak dia cute sgt2 la...
.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)
Fakta- Anak bongsu, Anak perempuan tunggal, Lahir kat Klang, Rabun, Ada lesen memandu kelas D saje =)
Hobi- bloghopping, Amik gambar, makan, belajar jahit & crafting
.
4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
The Blogger Award Friendship goes to
3. JIRO
4. YUS
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan"anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda".
Terima kasih!
Okey, Done!!
.
note: aku da siapkan entry ni on tuesday 12 mei, tp sajer aku gatal nak publishkan dia on 18 mei... entry last week, isnin smp jumaat, aku da sesiapkan on saturday 9hb...




























4 comments:

mamazana said...

dayah wei... ko ada byk utang tag ngan akak tau... bile nak wat???hihihi...

Dania's mummy said...

OH.. IYER KEK KAK???? hhahahahaha... ok2nanti saya buat...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alamak..ada tag lagik..mamazana punya banyak lagik tak buat..ampun...hahahaha

Dania's mummy said...

KO BUAT2 LUPA JE LA...
aku ampun kan...