Pages

Monday, April 20, 2009

:: DRESS ::

baru2 ni g kandar
da lama giler x kesana
leceh, jln jem, parking susah
tu yg malas nak kesana
then, beberapa minggu lepas
kan aku giler tgk kain
so ada gak blog2 yg aku jumpa
kata diaorg beli kain kat kamdar
then bila g sana
x jumpa lak kain cotton yg comei
de cartoon2 ker,
tp kain cotton corak2
bykkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sgt
dan
cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk
geram2
tp harga mahal gak
range RM16.90-RM24.90 tu
sok nak raya g sini je la cari baju
.
.
.
.
.
.
.
last2 aku beli kain ni semeter
dapat baju DANIA satu, ALISYA satu
DANIA punya aku jahit mcm ni
ALISYA punya belum jahit
mummy: kakak.. tutup mulut la, nampak ronggak gigi kakak
DANIA: mummy, mcm ni boleh?
DANIA: mcm ni???
mummy: boleh la...
.
.
.
.
kain polka dot ALISYA pun aku buat mcm ni gak
(gambar kat entry sblm ni)
aku nak belajar letak ada tgn pulak
aku rasa mcm seksi lak DANIA pakai mcm ni
aku da tau cara buat nya
tp aku belum test lagi
ada lg beberapa hasil jahitan aku buat
nanti la aku ambik gambarnya...
.
.
.
.
.
.
aku jahit weekend ajer
weekdays x sempat la
nak ajar anak lg
nak main2 dgn diaorg lg
so jahit weekend ajer la
tu pun nak masak
nak kemas rumah
kang ALISYA tido
x leh jahit, bising
bila jahit, dgn ALISYA kat pangku
DANIA mintak ajar ABC
color2 buku
adei...
sgt mencabar ok...

4 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

cantik
makin byk ler collection gown anak dara dua org tu kan...
meh...jahit sehelai buat batrice....ngeh ngeh nghe

Dania's mummy said...

kak zana...
belum pandai lg la... nanti la klu da teror sy buatkan, insyallah.. x confident buat baju utk org, sbb x de contoh baju...

Me, Mrs Taj said...

canteqla..makin bnyk la koleksi the two little princess kn? seronok klu dpt menjahit baju..me tau jahit jelujur jek

Dania's mummy said...

Mrs. Taj : Terima kasih.. ha, apa lagi, cepat2 bagi azim adik perempuan, nanti baru de semangat sikit nak belajar jahit... heheheheh