Pages

Wednesday, April 22, 2009

:: DOODLE STITCHING ::

aku kan sedang giler/minat
buat hand embroidery kan
so aku google2 la free pattern
tp x byk choice la
yg cantik2 semua
kena beli
so setiap kali google
mesti jumpa buku ni

aku x pasti la

sama ada buku ni de jual kat m'sia atau x

sbb klu x silap aku

de sorang blogger tu

(sorry x ingat saper, sbb aku main klik2 je, terjumpa)

dia belikan amozon...

so, mungkin x de jual kat sini kot

klu x, x kan dia sanggup beli kan amozon

.

.

.

.

.

.

.

.

.

tetiba

aku teringat sesuatu

"apa la aku susah2 nak g beli buku tu

bukan ker aku bekerja

kat satu I.P.T.A

yang mempunyai antara

L.I.B.R.A.R.Y

yang tercanggih

kat malaysia...."

ngong betul la

terus la g website


cari buku ni

cari2 jumpa

tp aku x paham ayat kat dlm bulatan tu

terus aku call library

tanya pe maksud ayat tu

so dia pun explain

rupa2nya

buku tu x letak kat rak lagi kot

baru sampai atau belum sampai la

(more less la maksud org library tu)

x per..

lg seminggu dua aku g tgk lagi

da ada ke belum

klu da ada

boleh la aku pinjam dulu

wahhhhhhhhhhhhhhh

aku sgt2 x sabar nak pegang buku tu...

lps ni klu de buku2 yg menarik,

x yah la susah2 nak beli

g je pinjam kat library..

apa la

x terpikir pun sblm ni











































3 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

apa da ko ni... x terpikir ke?? aku apa2 buku yg penting aku bukak opac library dulu, nnt weekend g la pinjam... hehe.. fotostat je,

ibu_uwais_ameenah said...

apa da ko ni... x terpikir ke?? aku apa2 buku yg penting aku bukak opac library dulu, nnt weekend g la pinjam... hehe.. fotostat je,

Dania's mummy said...

aku x ingat... bukan x ingat, tak terpikir pun sbnr nya.. lps ni, leh la aku menjadi peminjam tetap... heheheeheheh