Pages

Tuesday, April 7, 2009

:: PUNCAK ALAM ::

pagi ni nak ke puncak alam
melawat tapak
nanti try ambik gambar byk2,
letak kat sini
a.d.i.o.s




















7 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

welcome to Puncak Alam!! =D

Dania's mummy said...

mala:
no.. no.. no... jauh wei.. x hinggin aku.. aku bwk org bank islam meninjau tapak jer... tmpt cantik.. best... tp giler penat nak menapak.. nasib baik zaman belajar aku da habis

ibu_uwais_ameenah said...

ko lalu mana? shah alam ke meru? klu dr induk, dekat lalu meru..

Dania's mummy said...

bos aku lalu subang, puncak perdana... walaupun dkt lalu meru, tp itm tu sendiri kat dlm, besarrrrrrrrrrrrr... klu aku student kat situ, x de transport, mau aku nangis nak menapak

ibu_uwais_ameenah said...

mmg beso giler~ even aku blm msk tp lalu hari2 dr highway dah boleh nmpk! huhu... hrp pasni ada le yg menyewa apartment aku!!

Dania's mummy said...

isyallah ada la tu.. dlm tu pun ada kolej gak.. kolej da mcm apartment da... aku tgk lg lawa apartmentnya.. untung betul diaorg.. bulan 7 ni, uitm jln othman, akan pindah kat sana.. so bulan 7 ni, insyallah da ramai la...

ibu_uwais_ameenah said...

haah yelah.. bdk2 practical kt hukm mmg dh bgtau aku... diorg nnt pindah puncak alam