Pages

Saturday, March 14, 2009

:: OUR DINNER ::

this is our dinner last nite
:: PROSPERITY BURGER ::
baru2 ni en suami jumpa 1 kedai yg jual daging prosperity
hari tu masa CNY, belum puas aku makan prosperity burger
sebab aku da start boikot McD
so bila en suami balik bwk daging prosperity ni
aku sgt2 la seronok
daging tu da siap black papper
tp klu nak sedap lagi
tambah rempah black pepper maggi
lagi sedap
bancuh rempah black pepper tu dgn air
then masak...
sedappppppppp
tambah bawang kuning tu dgn salad...
nyum.. nyum....
.
.
.
.
.
.
.
.
di hidangkan sekali dgn
:: AIS BLENDED CAPUCCINO::
pergh... marvelous....
siap letak whipping creame and serbuk milo

ni klu pakcik aku yg org putih asli tu tgk

mesti dia gelak kan...

pakcik aku yg org putih asli tu

klu boleh hari2 nak makan nasi

anak buah dia kat sini sibuk nak makan daging

"lek la pak uda... kitaog jumpa nasi hari2 la, da boring... so tukar selera la pulak"

note: uda.. pls translate to pak uda yer...


4 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

wah... sedapnya... huby ko beli kt mana?? nak jugak!!

Dania's mummy said...

mala... penat aku type2, bila time nak publish hilang.. bengong betul

mala, daging tu beli kat bayu perdana, lps traffic light sekolah teknin tu, belok kanan... then jln terus sikit, leh nampak kedai tu sblh kiri.. nama kedai tu frozen food/makanan sejuk beku. harga daging RM14++ utk 10 keping.. tori RM4.00 utk 10 keping gak...

sedap mala... letak bawang kuning, salad.. nyum2

uda said...

syukur kalu dah mula boikot..kami lama dah main boykot2 ni..barangan US ngan yahudi biasanya....sejauh yang mampu le...kalu pak uda ko nampak..dia akan kata..tak pe time kasih je...lauk kari ada?hehehehehe

Dania's mummy said...

uda...
hahahahahahhahahahahahah