Pages

Tuesday, March 31, 2009

:: MARI MEMBELI TELEKUNG ::

saper nak beli telekung????
meh visit blog kawan aku yg dok kat jakarta
dia ada menjual pelbagai jenis telekung
feel free to visit her blog yer...






















4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ni mamazana punya sales blog erk..berkenan tol laa..

Dania's mummy said...

ha la... tolong kawan2... g la beli.. aku baru balik dr sana, hari tu da borong byk

mamazana said...

eliss, berkenan ke? bole byr byk kali.... hehehe...

dayah, kak lin yg mana nak ni? msg kat pon akak leh tak? mtk no kat kak yam. telekung ada lg. bdk2 opis cam xmo je. akak tinggal kat ko ok tak? leh tanya kat org HEP tu.msg kat akak ye

Dania's mummy said...

KAK ZANA,
ala, kak norlin zon 16.. dia nak... boleh la tinggal dgn saya.. x kisah pun...

kak zana, leh bayar byk2 kali? klu mcm tu sy mark-up 150.00 la.. bayar 3 kali.... ok x? saper nak bayar cash boleh beli harga 100.00, tp saper nak hutang 150.00 bayar 3 kali.. ok x? dapat x msg saya? kak yam suspect denggi la... MC