Pages

Wednesday, March 11, 2009

:: LINK ::

since mood aku

:: MOOD MENJAHIT ::

aku letak link2 my feberet blog/website yg selalu aku jengah

korang g la tgk2, kot2 mood menjahit korang dtg ker kan

aku juga sedang giler melihat kain cotton di

:: e-bay ::

hai.... nasib baik la ekonomi sedang gawat skrg

klu x...

note: link2 akan ditambah dari masa ke semasa

sbnrnya aku tgh cari tutorial nak buat dress yg senang dan cantik

3 comments:

ibu_uwais_ameenah said...

nak jahit camne??
mesin ku rosak!!
aku mahu menjahit langsir lah!!

Dania's mummy said...

g la betul kan.. klu x, mcm mana nak jahit langsir baru...

Dania's mummy said...

g la betul kan.. klu x, mcm mana nak jahit langsir baru...