Pages

Monday, February 9, 2009

:: IN TRACK ::

saya sudah kembali ke dunia blogging, insyallah...
.
.
.
aku da siap kan entry
JAKARTA-BANDUNG
.
.
.
untuk esok de 4 entries.... Lusa aku baru siap kan 1, dan ada beberapa lagi dalam draft nak kena siap kan....
(aku x update blog on office hour... masa opis, kerja la wei.. bukan suruh update blog!!!, apa la korang ni... heheheeheh.... aku baca blog korang ajer, aku da lalai buat kerja, ini kan pulak klu aku update blog, lansung aku x buat kerja.... nak color2 tulisan lagi, nak pikir nak tulis ayat lg... argh.... nak cover bos lagi... payah2)
.
.
.
dan masih ada gambar yang belum aku upload...
.
.
.
heheheheehehe...
.
.
.
da seminggu baru nak cerita kan??? cerita da basi da...
.
.
.
apa boleh buat, aku sibuk,
demam lagi...
.
.
.
ada ke patut, hari khamis hari tu aku demam teruk.... aku x larat nak dtg opis pun... ORG TUA tu suruh dtg opis gak... giler ke aper.. tp aku dtg gak la opis... ye la, saper berani ingkar arahan ORG TUA tu kan???? tp last2 aku x jumpa dia pun.. nak menapak ke opis dia tu aku kena naik turun tangga, panjat turun bukit.... aku nak jln pun x larat, buat nya aku tersungkur, x naya??? pedulik la dia nak marah ke aper... aku memang da x larat... g klinik suhu 40C... giler tinggi.. doktor tanya, nak masuk hospital??? x nak la....
.
.
.
so esok, terima la pembalasan dunia... mengadap yang berkuasa di dunia.... leteran, mesti berbakul2, ungkit mengukit pun mesti berbakul2... bersedia la untuk ditukar kan????? hahahahaahaha...

2 comments:

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam ...

mummydania.. make sure mkn ubat n take care
kalu dah sakit MC aje .. nanti kalu melarat bukan dieorg yg susah kite jugak kan ...

uda said...

get the attest from the Doc..to prove "orang tua" that you really are fully poorly sick!easy jer....